Menu
Your Cart

За нас

Сайта fastbg.com е лидер в търговията с професионално оборудване за фризьорски и козметични салони, масажни кушетки и кола маска.
Предлагаме най-добрите цени на пазара и огромно разнообразие, като всички продукти се внасят директно от заводите производители и разполагаме с постоянни наличности.
Работим с клиенти на дребно и едро. Предлагаме гъвкави търговски отстъпки за всички наши клиенти.
Fastbg.com работи в партньорство с Красота и Стил. Предлаганите в сайта продукти можете да разгледате на място в шоурума нa фирмата - гр.София, бул. Вардар, бл. 22А.

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ. 
Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моля ползвайте предоставените телефони и форми за контакт. 

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така - можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате, че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна!

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България.


* Козметично оборудване - Уреди за козметичен салон, козметични легла, козметични комбайни и еднократни материали и консумативи

* Фризьорско оборудане - Измивни колони, фризьорски колички, столове за подстригване, сешоари и машинки, консумативи и аксесоари

* Масажни кушетки - Преносими масажни кушетки, масажни легла, масажни столове, масажна козметика

* Кола маска - Нагреватели за кола маска, ролони, пълнители и ленти за епилация, козметика за епилация


Наша мисия е да осигурим достъпно разнообразие от професионално оборудване за българския пазар. В следване на този стремеж, ние непрестанно се развиваме и търсим нови възможности.

Всички продукти, които прдлагаме са специално селектирани да отговарят на вашите изисквания и критерии. 

Нашите клиенти са основен приоритет при всяко наше начинание. 


Адрес

ул. Цар Самуил №76
гр. София, България

Телефони

0700 11 440
02/920 70 20
+359 888 090 037

Ел. поща

order@krasotaistil.com
sales@krasotaistil.com

Работно време

Пон - Пет: 09:30ч. - 19:00ч.
Събота: 10:00ч. - 14:00ч.
Неделя: Почивен ден

Сайтът използва бисквитки и подобни технологии. Ако не сте съгласни, научете повече тук.